divendres, 25 de setembre del 2009

Inauguració de l'Oficina Jove i presentació de revista de còmic a Girona


Aquest divendres 25 de setembre, a 3/4 de 7 de la tarda, es fa l'acte d'inauguració de l'Oficina Jove a l'antiga Estació, creada a fi d'assessorar el jovent en tots aquells aspectes relacionats amb habitatge, formació i ocupació, i, dins les activitats que s'hi organitzaran, el col·lectiu de còmic 4 Rius de Tinta presentarem la revista que hem elaborat amb el suport de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Girona i l'Espai Jove (L'Estació) sota el lema L'emancipació. D'aquesta manera, acomplim un doble objectiu: participar en una iniciativa interessant de cara al jovent de Girona i promoure el còmic, aprofitant la capacitat que té de connectar amb la població juvenil.

La revista aplega més de 20 treballs entre textos, il·lustracions i historietes de còmic, que tracten, la majoria, el tema de l'emancipació sota diferents perspectives i amb tons i estils d'allò més variats. Per ordre d'aparició, hi han col·laborat: Iván Hernández, Antonio Sánchez, Àngel Aguirregomozcorta, Dani Saus, David Gómez, Emma Pumarola, Eva Maria Ramon, Ferran Sellarés, Héctor González, Marc Vicens, Albert Carreras, Meritxell Gil, Miquel Casals, Pisibel, Carles Ponsí, José Izquierdo, Quim Bou, Tònia Bauçà (una servidora), Joan Puig Jr, José Arnau i Pere Saguer. La portada ha anat a càrrec d'Antonio Sánchez; la contraportada, de Pere Saguer, i la compaginació, de José Arnau. La majoria de membres del col·lectiu no té més de vint-i-tants anys.

L'Oficina Jove ha estat possible gràcies a la col·laboració del Departament d'Acció Social i Ciutadania (Secretaria de Joventut) de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Girona i el Consell Comarcal del Gironès. En l'acte d'inauguració de l'Oficina i presentació de la revista hi haurà representants de les tres institucions.

Durant l'acte, el col·lectiu 4 Rius de Tinta aprofitarem per explicar la iniciativa a tothom qui hi estigui interessat i repartirem exemplars de la revista entre els assistents.

Hi esteu convidats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada