dissabte, 5 de desembre de 2009

Komic i Orn 4, novetats de Dolmen al desembreLlegeixo a diferents llocs que Dolmen ja ha fet públiques les novetats editorials d'aquest desembre i, entre elles, n'hi ha dues de molt interessants: el primer número de la revista Komic o Kmic (de la qual us parlava dies enrere) i el quart volum de la sèrie Orn, de Quim Bou. Esperem que a partir d'ara a les llibreries especialitzades sàpiguen de què els parlem quan els demanem la revista.

3 comentaris:

  1. Porto estona buscant el que dius d'aquesta revista i no ho trobo, ni amb el buscador... Acabo de llegir que surt de les Balears i que serà bimensual. Té bona pinta, sobretot per que diu que costarà 1€

    (ho he trobat tot aquí: http://aula.elmundo.es/noticia.cfm?idTipoPortada=1&general=1&idComunidad=&idPortada=484&idNoticia=10904)

    ResponSuprimeix
  2. Jo ja tinc algú que va sovint a Tarragona que mirarà si la troba als quioscos d'allà. Vaig llegir a ComiCat que algú n'hi havia trobat. També vaig enviar un correu als de Dolmen per preguntar-los què feien i encara m'han de contestar.

    ResponSuprimeix