dissabte, 10 de juliol de 2010

Som una nació!


Aquests dies els diaris han anat plens d'acudits referents a l'actual situació política del país. Amb brillantor, els ninotaires han anat esbossant fragments d'aquesta realitat i ens els han ofert amb una lucidesa que ja voldríem, moltes vegades, per als que ens representen. Avui, 10 de juliol, aquests són dos dels acudits que hi podrem veure publicats. La cara i la creu d'una mateixa moneda.

 

El primer, d'en JAP, surt publicat a El Punt, que a la seva edició digital té obert un canal, La punxa d'en JAP, des d'on podrem veure la resta d'acudits. El segon, d'en Tàssies, surt publicat a El Periódico. Per la seva banda, aquests dies a El Web Negre també hi trobem tot d'acudits referents a la sentència del Tribunal Constitucional i a les reaccions que ha provocat entre els polítics. Tot plegat no deixa de ser significatiu, si més no, de la bona salut de què gaudeix l'humor a casa nostra, que de moment no ens han retallat.

La sentència de l'Estatut i el Mundial. Avui, senyeres i estelades; demà banderes espanyoles... Qui mana? Qui fa la feina? Avui, a les 6 de la tarda, si més no, tothom a la manifestació! Pel dret a decidir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada