dissabte, 17 d’abril del 2010

Presentació a Olot de l'àlbum 'Una bomba a la corbata'


Aquest divendres passat, 16 d'abril, a les 7 de la tarda, al Teatre Principal, va tenir lloc la presentació del llibre-còmic Una bomba a la corbata, el quart volum de la col·lecció El Gamarús, de les Edicions Municipals d'Olot. En l'acte van intervenir Quim Bou, autor dels dibuixos; Pep Fargas, guionista; Anna Torrent, regidora de Cultura de l'Ajuntament d'Olot, i Joan Barnadas, historiador que ha assessorat els autors per fer l'àlbum.

Quim Bou ho anunciava dies enrere al seu bloc.

Altres àlbums de la col·lecció són: L'Orde de l'Escorpí, amb dibuix també de Quim Bou i guió de Pep Fargas, i El Misteri de Sant Esteve i La cabana d'en Marunys, aquests dibuixats per Jaume Cots i amb guió també de Pep Fargas.

Aquesta iniciativa pretén divulgar la història local d'Olot entre els joves, mitjançant una col·lecció d'àlbums el 50 % dels quals és text i l'altre 50 % còmic. Pep Fargas, exregidor de l'Ajuntament d'Olot, a més de ser-ne el guionista, és el pare del projecte. El primer àlbum es va editar fa quatre anys. La pega, segons diu el mateix Quim Bou, és que fora d'Olot costen molt de trobar.

1 comentari:

  1. M'hagués agradat anar-hi però em va passar per alt. Tants blocs a visitar al final les coses que són per un dia concret se'm passen per alt.

    És una llàstima que aquests còmics no es trobin fàcilment!

    ResponElimina