diumenge, 18 d’octubre del 2009

Exposició: Maus. Relat d'un supervivent, d'Art Spiegelman



Del 5 al 27 d'octubre, a la Biblioteca Antònia Adroher de Girona podem veure l'exposició Maus. Relat d'un supervinent, d'Art Spiegelman, sobre la novel·la gràfica del mateix nom que va ser premi Pulitzer l'any 1992 i que té com a tema central el genocidi dels jueus als camps d'extermini nazi. Avui justament conclou a la Biblioteca Pública de Salt l'exposició Palestina i Iraq als ulls de Kalvellido i Azagra, de la qual ja us parlava dies enrere, i ens anuncien que tindran aquesta altra exposició sobre Maus del 3 al 24 de novembre. Segons el calendari que ens facilita la web de les Biblioteques Públiques de Catalunya, ja ha estat al llarg d'aquest any i serà fins l'any vinent en diferents indrets de les comarques catalanes (més de 100) i va acompanyada d'una selecció bibliogràfica, una guia de lectura i una guia didàctica.

El projecte és una producció conjunta d’Inrevés Edicions i la Subdirecció General de Biblioteques, que compta amb la direcció artística dels dibuixants Pere Joan i Max.

Aquí podreu completar-ne la informació, consultar el calendari de localitats on es farà i descarregar-vos la guia de lectura i la guia didàctica. A més a més, podreu accedir a un seguit d'enllaços d'allò més interessants: un documental de RTVE sobre la novel·la gràfica, un seguit de vídeos sobre Maus i el fòrum Què llegeixes, entre altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada