dijous, 1 d’octubre del 2009

Exposició sobre Palestina i Iraq per Azagra i Kalvellido a la Biblioteca de Salt


M'assabento per Quim Bou que el pròxim 5 d'octubre s'inaugura a Salt, a la sala polivalent de l'edifici de la Coma Cros, l'exposició Palestina i Iraq als ulls de Kalvellido i Azagra i que a les 19.30 hi haurà una conferència de premsa del mateix Azagra.

A la mateixa web de la biblioteca se'ns explica el següent:

 "Amb els conflictes de Palestina i Irak com a teló de fons, les il·lustracions de Kalvellido i Azagra repassaran d’una manera crítica la violència que els països més poderosos exerceixen sobre els més dèbils, el patiment d’una família que perd a algun membre en un bombardeig, la desesperació de sentir-se abandonat per les altres nacions, la inhumanitat dels mercenaris, etc.

"L’exposició, que ja ha passat pel Festival Interpueblos de Madrid, per l’Ateneu Barcelonès i pel Claustre de l’Escola d’Art de Vic, està formada per 24 quadres a gran format i a tot color que, sense cap mena de dubte, no deixen indiferent a ningú."

I en acabat se'ns fa una ressenya d'aquests dos dibuixants, el més conegut dels quals és, sens dubte, Carlos Azagra, per les seves col·laboracions a la revista El Jueves.

Per a més informació sobre aquests autors podeu visitar el bloc de Carlos Azagra i aquest altre de Kalvellido, que es fa ressò d'aquesta exposició en una de les últimes entrades.

Aprofito l'avinentesa per dir-vos que la Biblioteca de Salt organitzava, des del gener de 2008, un club de lectura de còmics que en aquests moments està aturat. Esperem que puguin reiniciar-lo aviat. Si voleu estar informats del que han llegit des que va començar, entreu aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada