divendres, 16 d’octubre del 2009

Presentació de Cómics 2.0


El dissabte 10 d'octubre a Barcelona va tenir lloc la presentació del llibre Cómics 2.0,  una antologia del webcòmic en la qual diversos autors, entre més o menys consagrats i principiants, ens fan arribar els seus treballs. A l'acte, que s'ha promogut fins i tot a les xarxes socials (mireu aquí, si no) hi va assistir Meri Gil, que en dóna informació de primera mà al seu bloc. A més a més, podeu accedir al vídeo de la presentació clicant aquí.

Abans d'aquest acte, però, la notícia de l'edició d'aquest llibre ja va sortir a la premsa diària. El Mundo se'n va fer ressò dies enrere amb l'article El salto de la pantalla al papel, en el qual s'explica la presentació feta a Madrid i se'ns parla del responsable màxim del projecte, David Prieto.

Un total de 67 autors exposen els seus treballs, entre els quals hi ha els esmentats al diari: Monteys, Aitor Eraña, Morán, i Àlex S. Roca. Xavier Àgueda, dibuixant d'El Listo, prologa el llibre.

Una plataforma, el webcòmic, amb cada vegada més adeptes, que permet que els autors puguin difondre la seva feina sense haver de passar pel filtre de les editorials i que els lectors la puguin conèixer sense haver de gratar-se la butxaca.

3 comentaris:

  1. Us el portaré el pròxim dissabte. Ja veureu, està molt bé.

    ResponElimina
  2. Gracias por el post (no te lo escribo en catalán por no ponerlo con faltas ortográficas)

    ^^

    ResponElimina
  3. Que bé, Meri. M'agradarà molt veure'l.

    I de res, Valerian. Després de llegir la crònica de la Meri, que ens n'ha parlat molt abans, vaig voler recollir tota la informació possible a través d'aquest article per anar mirant aquí i allà i anar-me posant al dia.

    ResponElimina