diumenge, 8 de maig del 2011

Arrugas, la pel·lícula


Una de les pel·lícules que espero amb més delit ara mateix és Arrugas, l'estrena de la qual està prevista per al 2012. Basada en el còmic del mateix nom de Paco Roca (Premi Nacional de Còmic 2008), el rodatge, en dibuixos animats en 2D, va començar l'hivern de 2010 i està previst que s'acabi aquest estiu. Tindrà una durada de 80 minuts i entre l'equip artístic, a més del mateix Paco Roca, que hi figura com a guionista i dissenyador, hi ha Ignacio Ferreras (director i coguionista) i Nani García (compositor), En la producció, trobem, entre altres, Cromosoma (que ja va participar en la producció de la premiada Bicicleta, cullera, poma) i Perro Verde Films.

El còmic, publicat per Astiberri, ens explica les circumstàncies personals d'Emilio, un malalt d'Alzheimer que ingressa en un geriàtric, on fa amistat amb diversos ancians, entre ells Miguel, amb el qual lluita per dur una vida digna malgrat tenir-ho tot en contra. Aquesta història d'amistat i de lluita se'ns narra amb molta sensibilitat. El dibuix és elegant i el color, exquisit. La història té un punt de bogeria que commou.

Esperem que les sales de cinema tractin el film amb el respecte que es mereix i que sigui un èxit, tant o més que Chico & Rita.

Podeu descarregar-vos el tràiler de la pel·lícula en la seva web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada