diumenge, 9 d’agost del 2009

2n aniversari de 20pocos

Si hi ha dues coses que li envejo a Miquel Casals són, en primer lloc, la seva joventut i, en segon lloc, la seva gràcia natural, característiques totes dues que fan dels seus acudits una cosa fresca i divertidíssima.

A més a més, Miquel Casals és un autor que no sap estar-se quiet, perquè a part de treballar en el vessant del còmic i la il·lustració i ser membre del col·lectiu 4 Rius de Tinta, també ha dirigit curtmetratges que ha presentat en diversos festivals i algun programa musical.

Quan el vaig conèixer, allò que millor li sortia eren les paròdies. En recordo especialment les de Pulp Fiction i El exorcista. Ara, però, ha aconseguit crear un univers propi amb un toc de qualitat que és marca de la casa. Ja fa dos anys que Miquel Casals va començar la sèrie 20pocos i ara, de tot aquest treball, en podem disfrutar al seu bloc, en el qual, a més a més, aquests dies, del 8 al 25 d'agost, celebra el segon aniversari de la sèrie. Més d'una quinzena d'autors li retran el seu particular homenatge. Ja hem començat a veure'n alguns i la veritat és que són boníssims!

1 comentari:

  1. oooh!!

    m'ha encantat Tònia!!!

    Moltíssimes gràcies per aquestes paraules!!! ;)
    una abraçada!

    ResponElimina