dijous, 11 de febrer del 2010

Maleïda publicitat o com ser Marge Simpson per un dia


Aquest matí, mentre esmorzava davant l'ordinador com tantes treballadores i treballadors a qui la crisi ja ni permet de menjar-se un bon entrepà a la cafeteria de la cantonada, he rebut per e-mail el correu següent: "Antònia, treu-te aquests quilos de més i comença a disfrutar".

Ni es tractava de la meva parella en un dels seus dies aguts ni era cap d'aquelles amigues entranyables amb les quals l'excés de confiança de vegades et porta a deixar anar o rebre impertinències d'aquesta magnitud. L'emissor era algú desconegut que s'havia proposat d'amargar-me l'esmorzar i gairebé ho aconsegueix... Una clínica de cirurgia plàstica!

Ja podeu imaginar-vos la quantitat d'estirabots que m'han vingut al cap... No sé si en Vegeta s'hauria quedat curt al meu costat! El cas és que de cop he tingut moltes ganes de respondre a aquesta gent amb alguna cosa que els fes caure una miqueta la cara de vergonya.

Les companyes -a les dones aquesta qüestió ens uneix tant com parlar dels fills o criticar la parella- han començat a suggerir-me tot de respostes, matusseres unes i brillants d'altres, per poder quedar-me una micona a gust... Des d'enviar-los una fotografia d'una model anorèxica amb el text "Evidentment us heu equivocat de destinatària", fins a una altra d'un escuradents que anunciés "L'excel·lència del meu físic està fora de tot dubte" o la fotografia amb què encapçalo aquest article, amb aquest altre text: "Si Marge Simpson ha arribat a ser portada de Playboy potser és el moment de canviar les vostres estratègies publicitàries".

En tot cas, aquí em teniu, feta una fura.

7 comentaris:

  1. Si t'ho hagués enviat la teva parella, la frase hauria estat "disfruta sempre, amb quilos o sense". ;-)

    ResponElimina
  2. Deu ni do... Al Facebook segons les dades que entres al teu perfil t'apareix un típus de publicitat o una altre a la banda dreta de la pantalla. Ja et pots imaginar quina... Una pista: no són les obres completes de Hume.

    ResponElimina
  3. És pitjor que el Big Brother de "1984" això d'Internet. Ens tenen a tots fitxats. El més fotut és no saber d'on treuen les teves dades de vegades.

    ResponElimina
  4. Mama,


    perquè has posat la mare dels Simpson? És bastant lletja no creus?

    Clara

    ResponElimina
  5. Justament perquè és lletja. Si una dona lletja com ella pot semblar sexy en una portada de revista, qualsevol de nosaltres també, per molts quilos que tingui de més.

    ResponElimina
  6. Ahhhhh... Aixó no ho savia. I has dit allò del que et van enviar... EM VA FER MOLT DE RIURE!!!



    Clara

    ResponElimina