dijous, 4 de febrer del 2010

Quarta temporada de Pardillos i sisena i última de Lost


I què em dieu de l'habilitat d'Aza (Carlos Azaustre) per col·locar el seu producte: Pardillos? Ja va per la quarta temporada en línia i en edició en paper. Els tres volums anteriors van per la cinquena edició el primer, per la segona edició el segon i a punt d'esgotar-se la primera edició el tercer. Tots autoeditats. A més a més, aquest 2009 passat va aconseguir el premi Expocomic al millor còmic en línia i el premi Blogging al millor bloc còmic en línia. També té els premis Listo de Oro i Spooky a la millor paròdia.  El nombre de seguidors en línia va augmentant. L'autor es pot donar el gust de fer i vendre pòsters, xapes, postals i samarretes amb els seus personatges... En fi. Si a més a més resulta que té talent, aquesta publicitat descomunal no li hauria de servir per entrar a l'aspre món editorial amb alguna garantia?

De moment, Aza va fent. I, mentrestant, la darrera temporada de la sèrie de televisió, que ha marcat un abans i un després sense cap dubte, acaba d'inaugurar-se. Com quedarem els seguidors un cop s'acabi? Flash forward va intentar en va ser-ne el recanvi. Dic en va perquè ja des dels primers capítols es va veure que la inspiració dels guionistes era més aviat migrada. Trigarem a veure res que s'hi assembli remotament? Quin desconsol!

2 comentaris:

  1. ei hola mama que és molt interessant el que has escrit Pardillos, Lost i en Carlos Azaustre,també he vist que has posat un apartat sobre On viuen els monstres ja m'el miraré ja, ei dons adeu i segueix escrivint.

    ResponElimina
  2. Gràcies, Adrià. Ja em diràs el què de l'article d'Allà on viuen els monstres.

    ResponElimina