dijous, 19 de març del 2009

Los monstruos tienen miedo de la luna

Norma Editorial acaba de publicar Los monstruos tienen miedo de la luna, un conte infantil de Marjane Satrapi publicat a França l'any 2001. En aquest llibre Maria intenta foragitar els monstres que l'espanten cada nit quan se'n va a dormir introduint la lluna a la seva habitació. No és la primera publicació de literatura infantil d'aquesta autora a l'Estat espanyol. Anteriorment, l'any 2006, Norma ja n'havia publicat Ajdar, en el qual la protagonista, Matilde, rep l'encàrrec d'arreglar el món després que un tremolor de terra ho hagi capgirat tot. Queden pendents de publicar Ulysse au pays de fous i Sagesses et malices de la Perse, fruit de la col·laboració amb altres autors.

2 comentaris:

  1. Bones!
    Sense voler posar sota sospita aquesta autora... (que sap narrar ja ho ha demostrat) Què tal és aquest conte? No et mulles gaire... ;)
    La veritat, el que més em va agradar de Persepolis era el component "exòtic", conèixer situacions i arguments des d'un altre punt de vista cultural (tot i que pertany a una minoria molt occidentalitzada de l'Iran), ... En fi, conèixer coses que no surten al Tele-Notícies.
    Ja ho repeteixo, no vull posar sota sospita una obra que no conec, però no sé fins a quin punt la Satrapi farà obres tan bones com Persepolis fora del gènere de l'autobiografia.
    Salut!

    ResponElimina
  2. Quim,

    No me l'he llegit. Per això no puc opinar. El vaig veure com a novetat en diferents catàlegs i webs i vaig creure interessant publicitar-ho des del meu bloc, per informar d'una vessant diferent d'aquesta autora.

    Estic amb tu que com Persèpolis no ha fet res més, si més no en còmic per a adults.

    Quan em llegeixi el llibre, et diré el què.

    ResponElimina