divendres, 5 de març del 2010

Alt nivell dels curts d'animació a Celrà, al 6è Festival de Curtmetratges


Aquest cap de setmana té lloc a Celrà (el Gironès) el 6è Festival de Curtmetratges, amb una selecció de curts d'altíssima qualitat, entre els quals cal destacar els d'animació. Us en dono la informació, amb enllaços diversos, perquè aneu fent boca.

Dissabte 6 de març, a partir d'un quart de sis de la tarda, es projectarà, entre altres, La fuga de Aigoor, de Miguel Sáez Plaza; Náufrago, de José M. Cuesta, Juan Manuel Monesterio i Carlos Belda, i Carne de mi carne, de Patricia Gil Martín. El mateix dissabte, a partir d'un quart de vuit, In scale, de Marina Moshkova, i Daniel's journey, de Luis Zamora Pueyo.
   
Diumenge 7 de març, a partir d'un quart de sis de la tarda, projectaran A moving business, de Falk Schuster; Cabaret Kadne, de Marc Riba i Anna Solanas, i El vespre, de Joan Martín Giménez. El mateix diumenge, a partir d'un quart de vuit del vespre, es podrà veure  La niña que tenía una sola oreja, d'Álvaro León (al bloc de la pel·lícula hi trobareu més informació), i Homeland, de Juan de Dios Marfil Atienza.

El lliurament de premis serà diumenge mateix, a les nou del vespre, després del qual es projectaran de nou els curts premiats.

(La imatge que encapçala aquest article pertany al curt La niña que tenía una sola oreja.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada