dimecres, 31 de març del 2010

Glénat publica les dues obres guanyadores del III Premi Josep Coll



Glénat anuncia com a novetats del mes d'abril les dues obres guanyadores del III Premi Josep Coll d'àlbum de còmic, convocat per l'Associació Professional d'Il·lustradors de Catalunya. Es tracta de Low Cost, de Martín Tognola i Aníbal Mendoza, i d'Abulio, de Joan Cornellà, totes dues publicades en català  i en castellà.
                                         
Low Cost ens explica la història d'en Santi, la Bea i en Durruti, que són a la trentena i tenen estudis, però malgrat la seva preparació es veuen abocats a una subsistència low cost a Barcelona.
                                                 
Abulio, per la seva banda, és un relat surrealista que ens relata les vivències d'Abulio, un paio -segons diu el text de promoció- massa normal.

El Premi Josep Coll té dues categories: una per a autors de 18 a 30 anys i una altra per a autors de 31 anys en amunt. Hi poden participar aficionats i professionals del còmic que siguin catalans o visquin a Catalunya, presentant una proposta d'àlbum.

Esperem que ambdós àlbums tinguin un gran èxit de vendes i que aquesta iniciativa, que ens permet conèixer nous valors i disfrutar-los en la nostra llengua, no es quedi aquí i en vegem noves edicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada