dilluns, 15 de març del 2010

Llista de nominats del 28è Saló del Còmic de Barcelona


Ja ha sortit la llista de nominats del 28è Saló del Còmic de Barcelona. Aquí la teniu:

Millor obra estrangera publicada a l'Estat espanyol el 2009: All Star: Superman, de Grant Morrison i Frank Quitely (Planeta DeAgostini); El gusto del cloro, de Bastien Vivès (Diábolo Ediciones); Génesis, de Robert Crumb (Ediciones La Cúpula); Pinocchio, de Winshluss (Ediciones La Cúpula), i The Acme Novelty Library, de Chris Ware (Reservoir Books).

Premi Josep Toutain a l'autor revelació de 2009: Íñigo Aguirre, Álvaro Ortiz, Tomeu Pinya, Max Vento i Alfonso Zapico.

Millor obra de 2009: El arte de volar, d'Antonio Altarriba i Kim (Edicions de Ponent); El vecino 3, de Santiago García i Pepo Pérez (Astiberri Ediciones); Endurance, de Luis Bustos (Planeta DeAgostini); Ken Games 1: Pierre, de José Manuel Robledo i Marcial Toledano (Diábolo Ediciones), i Las calles de arena, de Paco Roca (Astiberri Ediciones).

Millor guió de 2009: El arte de volar, d'Antonio Altarriba (Edicions de Ponent); El vecino 3, de Santiago García (Astiberri Ediciones); Ken Games 1: Pierre, de José Manuel Robledo (Diábolo Ediciones); Las calles de arena, de Paco Roca (Astiberri Ediciones), i Silvio José, emperador, de Paco Alcázar (Ediciones El Jueves).

Millor dibuix de 2009: El arte de volar, de Kim (Edicions de Ponent); El juego de la luna, de José Luis Munuera (Astiberri Ediciones); Ken Games 1: Pierre, de Marcial Toledano (Diábolo Ediciones); La isla sin sonrisa, d'Enrique Fernández (Ediciones Glénat), i Las calles de arena, de Paco Roca (Astiberri Ediciones).

Millor revista de 2009: Cthulhu, ¡Dibus!, Dolmen,  Dos Veces Breve i Le Potage.

Millor fanzine de 2009: Adobo, Andergraün, Carne Líquida, El Dios Mofeta i Gato Negro.

Premi a la divulgació de la historieta 2009: Manuel Barrero, Borja Crespo, Pepo Pérez, http://www.entrecomics.com/ i Yexus.

Premi a la llibreria especialitzada 2009: Espacio Sins Entido, Joker, Madrid Comics, Norma Comics Lleida i Universal.

Enhorabona als nominats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada